Butik

Välkommen till en välrenommerad blomsterbutik i anrika lokaler från 1929. Upplev en inspirerande atmosfär i en varm och välkomnande miljö.
Här får fantasin full frihet. Mycket tack vare våra kreativa florister som under många år lyckats förse våra kunder med vackra buketter och naturliga blomsterarrangemang.

Blommor

Att vi älskar blommor är förstås ingen hemlighet. En sanning som genomsyrar hela verksamheten. Du kan lita på att du får de finaste blommorna och den bästa, personliga servicen. Alltid av högsta kvalitet.
När säsongen är som grönast är också vårt sortiment påfallande miljövänligt. Vi premierar hög kvalitet, lång livslängd och god hållbarhet på både snitt och växtlighet.

Accessoarer

Sortimentet är noga utvalt för att lyfta fram och förhöja våra blomster på ett originellt vis.
Upptäck keramikkrukor, skapade i nordvästra Skåne med vår egen lagerbladslogotyp som signum. Eller varför inte välja bland franska, munblåsta vaser, eller lokalt handstöpta stearinljus?  

Leverans & Beställning

Stor-Stockholm är vår marknad och oavsett var du bor i regionen kan du åtnjuta våra tjänster och kompositioner i såväl små som stora sammanhang; vid högtider och evenemang.
Leverans av blommor kan ske när och var du vill, och veckoblommor som prenumeration till privata hem och företag är alltid ett uppskattat arrangemang.
Hör av dig till oss, eller besök oss i butiken så berättar vi mer.

Copyright Bruun Blommor © 2019 om inget annat anges.